SISTEMSKE POSTAVITVE

Sistemske postavitve

So fenomenološka metoda, ki izhaja iz predpostavke, da smo ljudje del večjih sistemov, kot so npr. družine, organizacije, poslovni sistemi, narodi, države, religije, kontinenti… , ki so medsebojno povezani. Več.

V CRI Celje d.o.o. organiziramo:

I. KRATKE DELAVNICE POSTAVITEV DRUŽINE

Delavnice se lahko udeležijo vsi, ki imajo določene težave v odnosu s sabo in /ali okolico, opažajo slabo počutje, nezadovoljstvo, menijo da jh okolica ne ceni, so preživeli težke socialne dogodke, stiske, težave v službi… in vsi, ki si želijo uvida in poti naprej na določenem področju življenja. Več..

AKTUALNI DOGODKI

Kratka delavnica POSTAVITEV DRUŽINE 29.07.2018

Lokacija: v prostorih CRI Celje d.o.o., Ipavčeva ulica 6, Celje (mansarda)

Termin: v nedeljo, 29. julija 2018,  od 10. do 16. ure (vmes je predviden odmor za kosilo)

Prijava (zaradi načina dela so prijave OBVEZNE), informacije, naročanje:

do petka, 27.07.2018, najkasneje do 12. ure, sicer pa vsak delovnik med 8. in 12. uro na

03 426 45 02 ali na e-naslov: darja.prevorsek@cri.si

Več si lahko preberete v priloženi zloženki: Sistemske postavitve 29-07-2018

II. DELAVNICE POSLOVNE POSTAVITVE

Delavnice Poslovne postavitve

Poslovno postavitev lahko naročijo samo ustanovitelj, lastnik oziroma direktor podjetja, v kolikor ima polno pooblastilo za vodenje in odločanje ter zastopanje podjetja.

Teme: Težave v podjetju, zaposlitev novih sodelavcev, uvedba novega produkta ali storitve, druge poslovne odločitve in izzivi, ki jih podjetja želijo razrešiti. Več…

Informacije o delavnicah

III. VTISI UDELEŽENCEV O DELAVNICAH POSTAVITEV DRUŽINE

Pravijo, da življenje hitro teče… čar reke je, da tu in tam postojimo in občutimo ta tok, ki pravzaprav teče skozi nas.
Tako sem nekoč tudi sama hitela, lovila življenje, predvsem pa se venomer znova spraševala – zakaj, od kod in kam… Dokler nisem spoznala svoje družine. Skozi srečanja, ki se odvijajo v prostorih te lepe mansarde, sem počasi spoznavala svoje družinske člane… tiste, ki so še vedno in tiste, kijih že dolgo ni več. Spoznavala pa sem tudi svojo zmoto, namreč tisti, ki jih že dolgo ni več, so prav tako še vedno tu – živijo v meni. In tako sem spoznavala tudi sebe; še vedno se. In prav lepo je, ko se sredi ničesar, ravno takrat, ko najbolj hitiš in se najbolj bojiš, ustaviš in zaveš, da nikakor nisi sam. Da imaš pomoči prav toliko, kolikor je želiš in si je pripravljen sprejeti. Ker so vsi tu in ti pomagajo! In lahko razumeš, dobiš odgovore od samega sebe ter se prepustiš. Prelepo je zaznati signale, ki jih pošiljajo, ko potrebuješ pomoč, prelepo je čutiti toplino, ki ti je namenjena. Prelepo je živeti, ker veš, da živijo ob tebi in v tebi! Prelepo je sprejemati samega sebe in to reko življenja! Prelepo je živeti!!
V zahvalo postavitvam! Katja

 

Na delavnici je bilo zelo vzpodbudno, samoiniciativno in sproščujoče. Gospa moderatorka je zelo uspešna pri izvajanju delavnic.
Gre ji vsa pohvala.
Jožica

 

Zdravo,
Na delavnicah je vedno zanimivo. Spoznaš in navežeš nove stike z ljudmi. Dobiš nova spoznanja in obilo energije – kolikor jo sistem premore.
Teh delavnic se ne da opisati z besedami, to je potrebno preprosto doživeti, šele potem vidiš, kako lahko energetsko polje oz. Kako lahko z njegovo pomočjo premikamo meje. Res je noro, sploh, ko vidiš, da »zadeva« resnično deluje. Kako lahko človek izboljša odnose in razmere.
Skratka pozitivno in sproščujoče vzdušje.
Vse pohvale CRI in Darji za izvedbo delavnic. Upam, da se bodo delavnice čim večkrat izvajale ter da se jih bo udeležilo čim več ljudi. Jaz tu vidim prihodnost in možnost, da izboljšamo kvaliteto življenja.
Vse dobro še naprej. Simona

 

Na delavnico sem bila prijavljena že prejšnji mesec, vendar očitno še ni bil pravi čas. Danes je pravi čas. Imela sem lastno postavitev, za katero sem hvaležna iz vsega srca. Zame je bila zelo čustevna a sem kljub temu dobila nekatere odgovore. Tudi to, kar sem že dolga leta čutila, se je danes izkazalo za resnično.
Hvala vsem, ki ste sodelovali pri moji postavitvi in mi omogočili uvide, predvsem pa hvala moderatorki in moji „hčeri“, ki sem jo prvič objela (hči rada te imam! Si moj angel na nebu.).
Se bomo še videli, da razrešim še kakšno stvar.
♥ Darja