STROKOVNI SEMINAR VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

november 24, 2017
V četrtek, 14.12.2017 vas vabimo na Strokovni seminar VARSTVO OSEBNIH PODATKOV PO 25. MAJU 2018, ki ga bo vodil Miha Šercer, univ. dipl. pravnik, odvetnik iz odvetniške pisarne Šisernik – Šercer, (več ...)

PSIHOLOŠKA POSVETOVALNICA

junij 22, 2017

V enoti Reha storitve Psihološko posvetovalnico vodi psihologinja in akreditirana kognitivno-vedenjska terapevtka Anita Gosnik, z večletnimi izkušnjami na področju zaposlitvene in poklicne (več ...)

PSIHOLOŠKA POSVETOVALNICA

april 11, 2017

V enoti Reha storitve Psihološko posvetovalnico vodi psihologinja in akreditirana kognitivno-vedenjska terapevtka Anita Gosnik, z večletnimi izkušnjami na področju zaposlitvene in poklicne (več ...)

ZIMSKI ČEVLJI

oktober 25, 2016
Nepremočljivi z derezami proti zdrsu izredno topli in udobni. Zimski čevlji
CENA: 84,20€ Z DDV-jem! (več ...)

VROČA AKCIJA !!

september 13, 2016
Znižanje športnih copat in masažnih natikačev.

ACO športni copat samo le 47,7 EUR!


Masažni natikači so le po 15,00 EUR!

(več ...)

SEMINAR ZA STROKOVNE DELAVCE - MENTORJE

oktober 20, 2015
Ker smo za oktobrski termin zapolnili že vsa prosta mesta, v mesecu novembru razpisujemo nov termin za izobraževanje strokovnih delavcev – mentorjev. Več si lahko preberete v zloženki (več ...)

PODARJANJE MEDICINSKIH PRIPOMOČKOV

september 16, 2015
Imate medicinski pripomoček, ki ga ne potrebujete več in želite, da namesto v smeti roma v roke pomoči potrebnim? Potem smo pravi naslov, v naši poslovalnici lahko oddate oglas za (več ...)

Novo v prodaji - Zaščitne nogavice proti klopom

julij 7, 2015
V MedTechu vam ponujamo novost proizvajalca LINDERdokolenke proti klopom Zunanja stran nogavice vključuje učinkovino (preparat) parmethrin v Lyocell - celulozna vlakna. Notranja stran nogavic je brez učinkovin. Pri izdelavi podplata je (več ...)

Novo v prodaji - Nekontaktni termometer

julij 7, 2015

V MedTechu vam ponujamo novost nekontaktni termometer

  • Natančen, zanesljiv in higienski
  • Temperaturo zazna v treh sekundah, z razdalje 5 cm
  • Signal za vročino 10 kratkih piskov
  • Ekran  - zaslon LCD (več ...)

Novica MedTech

junij 20, 2015
V naših Specializirani prodajalni in izposojevalnici medicinskih pripomočkov je možna komercialna izposoja ali izposoja medicinsko pripomočkov v breme ZZZS (več ...)

Novica REHA

junij 18, 2015
Izobraževanja – strokovni seminarji so praviloma razpisana enkrat mesečno, v primeru večjega števila prijavljenih pa tudi 2-3x mesečno za skupino 15-20 udeležencev. (več ...)